Reclame goedkoop

Reclame op radio Zaanstad, een goede keuze

Radio reclame goedkoop
Reclame betekent herhalen, immers niet iedereen heeft direct uw dienst of product nodig. Maar als ze het nodig hebben moeten ze natuurlijk aan u denken. Daarom is reclame via Radio Zaanstad de aangewezen manier, en via ons is reclame goedkoop.

Radio reclame goedkoop

Reclame op Radio Zaanstad

verdwijnt niet bij het oud papier!

Dankzij herhaling vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf en/of uw product, radio reclame leent zich uitstekend om dit te bereiken.

Een advertentie in een krant of folder heeft een eenmalig karakter, het verdwijnt in een stapel oud papier waarna het vergeten wordt.

Uw boodschap via Radio Zaanstad zal voor een langere periode uitgezonden worden. Uw bedrijf blijft dus onder de aandacht! Daarnaast is radio reclame goedkoop i.v.m. een advertentie in de krant.

Flexibel, doelgericht & goedkoop zijn de drie sleutelwoorden die bij ons voorop staan. Een commercial bij ons is niet geheel gebonden aan een bepaalde lengte en kan een periode van uitzending flexibel worden ingezet.

Daarnaast nemen wij u ook graag de zorgen over het aanmaken van een pakkende commercial uit handen. In overleg met u stellen we de juiste tekst samen en nemen indien gewenst de zorgen uit handen voor het maken van een pakkende commercial

De mogelijkheden op Radio Zaanstad:

  • Programma sponsoring
  • Commercial
  • Banner op de website

Programma sponsoring (minimale duur 1 jaar).
Uw vermelding zal aan het begin en het einde van het programma naar keuze gedraaid worden in de vorm van “dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door uw naam en bv internetadres”. Indien gewenst kunt u het alleenrecht krijgen voor dit programma. Het maken van de spot zit bij de prijs inbegrepen.

Commercial
Ongetwijfeld de bekendste vorm van reclame is uw eigen radio commercial die regelmatig langs komt op ons station. Deze commercial kan bestaan uit gesproken tekst, gezongen tekst of een combinatie hiervan. De meest gebruikte lengte van een commercial is 30 seconden, maar in overleg kan deze ook langer zijn.

Uw spot zal overdag 4 keer gedraaid worden (09.00 – 18.00), 7 dagen in de week. Totaal komt uw spot dus 28 keer per week voorbij.

Banner op de website (minimale duur 1 jaar).
Uw reclame uiting in de vorm van een banner op onze website heeft veel voordelen. Geïnteresseerden worden met één muisklik direct naar uw website verwezen en kunnen direct inspelen op uw product/dienst. Ook zullen zoekmachines u beter indexeren omdat er meer naar uw website gelinkt wordt.

Er zijn twee plaatsen voor banners, aan de rechterkant van de website  (300 * 250px) of onderaan (90 * 728px). Uw banner zal rouleren met maximaal 4 andere banners.

Voor meer informatie neem contact op met:
Nico Grigoleit: 075 202 19 68

of via onze contactpagina.

Reclame op de radio goedkoop

De goedkoopste inkt en opneembare dvds